Synthesizer

Nastava synthesizera namijenjena je početnicima i naprednima odraslima, mladeži i djeci.

Program je koncipiran na način da se sa svakim polaznikom radi na tehnici sviranja, na osnovama glazbe pismenosti i teorije inerpolirane kroz glazbene melodije zabavnog, rock, pop i drugog sadržaja.

Radi se na osposobljavanju učenika da znaju koristiti sve osobine vlastitog glazbala.
Nastava je individualna ili grupna organizirana jednom tjedno u trajanju od 30 ili 45 minuta a ovisi o sposobnosti, dobi i zrelosti polaznika.

Program sviranja synthesizera namijenjen je svim učenicima starijim od 9 godina.

Dean Mošmondor
Osnovnu glazbenu školu završio u Čakovcu, a srednju glazbenu u Varaždinu. 1990 god. diplomirao na Pedagoškom fakultetu u Mariboru – smjer glazbeni odgoj. Nakon završenog studija radio je u Osnovnoj glazbenoj školi u Čakovcu kao predavač synthesizera, a kasnije i harmonike. U područnim odjelima glazbene škole u Prelogu i Murskom Središću predavao je harmoniku i solfeggio.
Paralelno svira synthesizer u glazbenim sastavima , te s njima nastupa u Sloveniji, Njemačkoj i Austriji, kao i sa mnogim našim izvođačima.

Krajem 1995. osniva vlastitu tvrtku “SUITA”d.o.o. koja se uspješno bavi obrazovanjem u kulturno-glazbenim djelatnostima, gdje radi kao predavač synthesizera, glasovira i harmonike.