INSTRUMENTI

Nastava svih instrumenata namijenjena je početnicima i naprednima odraslima, mladeži i djeci.

Bas gitara

Nastava bas gitare namijenjena je svim uzrastima.
Učenici na početku svog obrazovanja upoznavaju i usvajaju osnove glazbene pismenosti za bas gitaru.

Bubnjevi

Nastava bubnjeva namijenjena je svim uzrastima.
Polaznici na početku svog obrazovanja upoznavaju i usvajaju osnove glazbene pismenosti za bubanj.

Flauta

Nastava flaute i blok flaute namijenjena je svim uzrastima.
Polaznici na početku svog obrazovanja usvajaju osnove glazbene pismenosti za instrument.

Gitara

Nastava gitare namijenjena je svim uzrastima.
Osim osnova glazbene teorije, tehnike sviranja trzalicom obrađujemo i tehničke karakteristike instrumenta.

Glasovir

Nastava glasovira namijenjena je svim uzrastima.
Polaznici na početku svog obrazovanja upoznavaju i usvajaju osnove glazbene pismenosti za glasovir.

Harmonika

Nastava harmonike namijenjena je svim uzrastima. Program sviranja harmonike ležernijeg je i opuštenijeg sadržaja usmjeren na sviranje melodija.

Klarinet

Nastava klarineta namijenjena je svim uzrastima. Program sviranja klarineta podijeljen je u dva odjela: odjel za jazz i popularnu glazbu i odjel za klasičnu glazbu.

Saksofon

Nastava saksofona namijenjena je svim uzrastima. Program sviranja saksofona podijeljen je u dva odjela: odjel za jazz i popularnu glazbu i odjel za klasičnu glazbu. U odjelu za jazz i popularnu glazbu program sviranja traje 4 godine, a po dogovoru i duže.

Solo pjevanje

Nastava pjevanja obuhvaća oblikovanje glasa. Učimo pravilno disanje, intonaciju, dikciju, fraziranje, dinamiku i ostale elemente tehničkog i glazbenog obrazovanja pjevača. Nastava je organizirana kao grupna ili individualna u trajanju od 45 minuta.

Synthesizer

Nastava synthesizera namijenjena je početnicima i naprednima odraslima, mladeži i djeci. Program je koncipiran na način da se sa svakim polaznikom radi na tehnici sviranja, na osnovama glazbe pismenosti i teorije inerpolirane kroz glazbene melodije.

Violina

Nastava violine namijenjena je svim uzrastima, a organizirana je kao grupna u trajanju 45 min. Najmlađa dob polaznika koje upisujemo je 6 godina. Kod prvog susreta sa violinom nemojte da vas obeshrabri „šripanje“ i „cvilenje“ jer to se javlja kod svih početnika.

Ukulele

Nastava ukulele namijenjena je svim uzrastima, a organizirana je kao individualna ili grupna u trajanju od 45 min.

Skupno sviranje i online tečaj sviranja

Skupno muziciranje

Skupno muziciranje polaznici mogu upisati nakon što usvoje osnove tehnike svog instrumenta. Uvježbavanje se izvodi uz stručni nadzor korepetitora, a namijenjeno je svim instrumentalistima i pjevačima za potrebe javnog nastupa.

Online tečaj sviranja

Ukoliko je u vama prisutna želja za sviranjem a nemate mogućnost pohađanja sviranja synthesizera zbog prevelike udaljenosti, budite kod kuće i u Vaše slobodno vrijeme naučite svirati preko online tečaja sviranja.

Tečaj sviranja i pjevanja za odrasle

Individualna i grupna nastava sviranja ili pjevanja za sve koji žele usavršiti ili unaprijediti svoje pjevačke ili instrumementalne vještine.